Om meg

Jeg heter Vegard Dahlin Skau Hansen og er komponist. Jeg skriver i hovedsak musikk for TV, film og reklame, og har drevet på med dette siden 2001. I løpet av denne tiden har jeg komponert veldig mye forskjellig musikk, og forsøker som best jeg kan å unngå bli båsplassert. Jeg liker godt å bli utfordret litt i hverdagen, og synes alltid det er gøy å få prøve meg på noe nytt. Jeg jobber veldig “self-contained”, og de eneste eksterne musikerene jeg benytter meg av er vokalister (når det trengs). Dette gjør at jeg har svært rask leverings- og justeringsevne, og budsjettene kan også holdes på et rimelig nivå. Jeg er like komfortabel med å jobbe akkustisk som orkestralt, med beats eller droner. Mye er sample-basert, men jeg liker å bruke ekte instrumenter når budsjett og tid tillater det;)

Jeg er opptatt av å drive godt håndverk, og mener at det å lage et musikalsk uttrykk er en prosess, der kommunikasjonen mellom klient og musiker er det aller viktigste. Ettersom det ofte kan være vanskelig å snakke seg frem til riktig musikalsk uttrykk, er det ganske vanlig at jeg tidlig i prosessen lager en del forskjellige skisser, slik at vi har konkrete ting å ta utgansgpunkt i for å kunne komme frem til noe alle er fornøyd med. Din “moderne og rocka” er ikke nødvendigvis min “moderne og rocka”, og en skisse gir oss mulighet til raskt å finne ut av hva vi egentlig mener. Et annet alternativ er selvfølgelig at du har noen tydelige referanser, f. eks. en eller flere spesifikke låter.

Jeg håper at eksemplene som ligger på disse sidene kan gi en liten pekepinn på hva jeg er god for, og at vi får muligheten til å jobbe sammen! Om det er noe du lurer på er det jo bare å sende meg en mail, eller slå på tråden.

Vegard

Vegard Dahlin Skau Hansen